דפים

26 באפריל 2013

עוגת פירורים בחושה


עוגת פירורים בחושה - עוגה רכה במיוחד עם ציפוי פריך שמתפצפץ בפה. 
עוגה שמתחסלת בקצב מדהים, מומלץ להכין כפול!



רכיבים:


 3/4 3 כוסות קמח
 1.5 אבקת אפיה
 1.5 כוסות סוכר (ח"פ)
1 מחמאה
1 כוס שמן
4 ביצים
קורט מלח
1.2 כוס מיץ תפוזים (כוס + 5 כפות)
שקיות סוכר וניל
3 כפיות תמצית וניל



אופן ההכנה:


  1. שמים בקערה את הקמח, א. האפיה, הסוכר, המחמאה והשמן ולשים לבצק.
  2. שומרים בצד כוס וחצי מהבצק.
  3. לבצק שנותר מוסיפים בהדרגה את המיץ תפוזים, סוכר וניל, תמצית וניל, מלח והביצים, מערבלים.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית בינונית, מגרדים מעל הבלילה את הבצק ששמרנו בצד ואופים בחום של 170 מעלות כ40 דקות עד שקיסם יוצא נקי. חשוב לא לאפות יותר מידי שהעוגה לא תצא יבשה, לכן כדאי לבדוק לפני הזמן כדי לאמוד כמה זמן נותר..

בתיאבון!!!

תגובה 1:

  1. היי, יש אפשרות להפחית מכמות המחמאה?

    השבמחק

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...