דפים

17 בספטמבר 2013

מקלות סיגר נחטפים

את המקלות המדהימים האלה אפשר לנשנש סתם כך ואפשר גם להגיש ליד כדור גלידה, הם פשוטים מאוד להכנה, מתקבלים בהתלהבות רבה ונעלמים במהירות מדהימה, אז אם קבלתם הודעה שהאורחים בדרך ואתם אובדי עצות, כמה דקות ויש לכם קינוח אהוב שמתקבל באהבה גדולה ומתחסל במהירות אז נא להתארגן בהתאם ...


                   

המצרכים:

עלי סיגר מופשרים לילה במקרר
ממרח תמרים
קינמון
קוקוס, אגוזים קצוצים (אופציונלי)

אבקת סוכר לקישוט

שמן לטיגון


אופן ההכנה:

מורחים על שליש עלה שכבה דקה של ממרח תמרים, מפזרים מעל מעט קינמון, מי שאוהב יכול לפזר מעט קוקוס או אגוזים קצוצים או את שניהם... ומגלגלים לסיגר דק מהצד המרוח לצד הריק.
מטגנים בשמן חם עד להזהבה, מצננים וסופגים עודף שמן.

מקשטים באבקת סוכר סמוך להגשה.

הערה: למי שמעדיף סיגרים קצרים יש לחתוך את העלים לפני מריחת התמרים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...