דפים

2 בספטמבר 2013

מוס שוקולד נוגט



מוס שוקולד נוגט, חגיגה של טעמים בפה.
קינוח קטיפתי מושלם לסעודת החג.








החומרים למוס השוקולד:

4 חלבונים
4 כפות סוכר 
4 חלמונים
200 גרם שוקולד מריר מומס בבאן מרי או במיקרוגל
1 מיכל ריץ'
1 כף ליקר שוקולד


החומרים למוס נוגט:

2 מיכלי ריץ'
4 כפות אינסטנט פודינג
4 כפות אבקת נוגט
2 כפות דבש
1 כף שטוחה קפה נמס


לקישוט 

קרוקנט לוז
קישוטי שוקולד



אופן ההכנה:

מוס השוקולד-

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את כל החומרים למעט השמנת מתוקה. את השמנת מתוקה מקציפים בקערה נפרדת ומוסיפים אותה לתערובת השוקולד , מקפלים בעדינות בתנועות עטיפה.

מוס נוגט-

מקציפים את כל חומרי המוס נוגט עד לקבלת מוס רך.

מוזגים לכוסות אישיות שליש כוס מוס שוקולד, מעל יוצקים שליש כוס מוס נוגט, מפזרים מעל קרוקנט לוז ומקשטים בקישוט שוקולד.



חג שמח ושנה טובה ומתוקה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...